Warning: Use of undefined constant ‘BSF_PRODUCTS_NOTICES’ - assumed '‘BSF_PRODUCTS_NOTICES’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/sunn.fo/public_html/wp-content/themes/eventchamp-child/functions.php on line 242
Forside - Sunn
Kongshøll 21. september
Sundhedskongres
Dage
Timer
Min
Sek
Om kongressen og forelæsninger

Tre forelæsninger er på programmet om formiddagen. Forelæsningerne henvender sig til sportsfolk, som træner på eliteniveau

 

 • Styrketræning

Til denne undervises i, hvordan sportsfolk, som træner på eliteniveau skal træne styrke. Michael Myhre rådgiver om, hvornår og hvor meget en elitespiller skal træne. Endvidere fortæller han om formålet og de mange fordele ved denne proces.

 •  Mad til sportsfolk

Til denne forelæsning giver Lars Skotte Jensen et klart billede af, hvilken mad giver de bedste resultater. Lær din krop at kende, så du bliver den bedste udgave af dig selv. Hvat burde du spise inden, imens og efter træning eller en konkurrence? Proteiner og andet kosttilskud – Hvad burde du vælge?

 • Hvordan opnår du den bedste psykiske præstation?

Til forelæsningen giver Kristoffer et billede af den nyeste udvikling indenfor sportpsykologi. Der eksisterer mange myter om, hvad du skal gøre for at opnå de bedste resultater. Til denne forelæsning bliver mange af disse myter afvist, og du får indsigt i en mere ærlig tilgang til sportspsykologien. Inspirationen er kommet fra et langt samarbejde med top-atleter i deres mest kritiske og vigtige konkurrencesituationer. En stærk forbindelse til sine værdier, en klar game plan og en accept af de mange uklare, men nødvendige følelser, som opstår i konkurrencesituationen. Du får nogle værktøjer, som lærer dig at leve i nuet, hvilket er en vigtig del af opskriften på at præstere optimalt.

Forelæsningen om eftermiddagen henvender sig til dig som ønsker at tabe dig, eller til dig som bare ønsker en sundere livsstil

 

Forelæsningen giver dig et klart billede af, hvordan du bevarer idealvægten. Lars Skotte Jensen, som er foredragsholder, har utrolige førligheder til at gøre videnskab om mad forståelig, således at vi alle kan være med. Vil du smide de ekstra kilo? Så er dette forelæsningen til dig.

Fedme og inaktivitet er blevet et stort problem i dag. Endvidere opstår der flere og flere livsstilssygdomme som følge af dette. Mange mennesker døjer med for højt kolesterol, blodtryk, åresygdomme eller fedme. Maden vi spiser og mængderne vi spiser er de største grunde til, at vi oplever disse problemer.

Et andet problem er, at det kan være svært at finde den rigtige vejledning om vores kostvaner. Internettet er fyldt med kure og løsninger, men det kan være svært at skelne imellem hvad er fakta. Ca. 90% af det du finder på internettet på dette område, er forkert information eller decideret farligt.

Til denne forelæsning får du, ved hjælp fra videnskaben, nogle redskaber, som skal hjælpe dig med at tabe de ekstra kilo.

Foredragsholdere på kongressen
Læs mere om vores foredragsholdere
Michael Myre
Kandidat i træningsfysiologi med ekspertise i styrketræning
Lars Skotte Jensen
Nutrition og Physical Activity
Kristoffer Henriksen
Sportspsykologisk konsulent i Team Danmark
Programmet på kongressen
Se programmet, foredagrsholdere og deltagere på kongressen.
Formiddag
 • Magni Mohr
  21/09/2019 09.00-09.15
  Åbningen

  Magni Mohr byder velkommen og åbner konferencen

 • Michael Myre
  21/09/2019 09.15-10.00
  Michael Myhre

  Michael Myhre (Styrketræning i forbindelse med idræt på eliteniveau) -
  Nyeste viden inden styrketræning på eliteniveau - Betydningen af styrketræning på eliteniveau - Hvad hjælper det på og hvorfor? - Forebyggelse af skader - Hvordan implementeres det i hverdagen?

 • Lars Skotte Jensen
  21/09/2019 10.00-10.45
  Lars Skotte Joensen

  Lars Skotte Joensen (Mad i forbindelse med idræt på eliteniveau) - Hvilken mad giver det bedste resultat? - Lær din krop at kende, så du kan være den bedste du kan være. Hvad skal du spise inden, imens og efter en træning eller konkurrence? Hvordan vælger man imellem proteiner og kosstilskud?

 • 21/09/2019 10.45-11.15
  Pause
 • Kristoffer Henriksen
  21/09/2019 11.15-12.00
  Kristoffer Henriksen

  Kristoffer Henriksen (Sport psykologi) - Hvordan opnår du den bedste mentale præstation? Vigtigheden af at have en plan. vigtigheden at acceptere de uforudsigelige følelser, som man oplever når du er hårdest presset.

 • 21/09/2019 12.00-12.30
  Spørgsmål

  Har du spørgsmål til vores eksperter får du muligheden her.

Eftermiddag
 • Lars Skotte Jensen
  21/09/2019 14.00-14.45
  Foredrag

  Forelæsning med Lars Skotte Jensen

  Denne forelæsning er rettet mod dig, som ønsker at tabe dig eller bare har brug for en livsstilsændring.

  Lars Skotte Jensen er ekspert i kost og fysisk aktivitet. Han vil forklare, hvordan vi kan overkomme fedme og andre livsstilssygdomme. Disse ting er ofte en følgevirkning af forkert kost og for lidt motion.
  Lars Skotte Jensen fortæller, hvordan du taber de ekstra kilo, hvordan du lærer din krop at kende, og hvad hjælper for netop dig.

 • 21/09/2019 14.45-15.15
  Pause
 • Lars Skotte Jensen
  21/09/2019 15.15-16.00
  Foredrag - fortsættelse

  Foredrag med Lars Skotte – fortsættelse

 • 21/09/2019 16.00-16.30
  Spørgsmål

  Her kan du stille vores ekspert spørgsmål om emnerne fra forelæsningen

Køb billet
Køb din billet til eventet her.
Billetter - Formiddag
DKK 749,00

Michael Myre.

Lars Skotte.

Kristoffer Henriksen.

Billetter - Eftermiddag
DKK 549,00

Lars Skotte

Vores sponsorer
Kontakt os
Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål i forbindelse med kongressen
Tíðindi
Lars Skotte Jensen
27/08/2019
Michael Myre
27/08/2019