Warning: Use of undefined constant ‘BSF_PRODUCTS_NOTICES’ - assumed '‘BSF_PRODUCTS_NOTICES’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/sunn.fo/public_html/wp-content/themes/eventchamp-child/functions.php on line 242
Kristoffer Henriksen - Sunn

Kristoffer Henriksen

Kristoffer Henriksen

Lidt om mig

Som lektor og forskningsleder på SDU, forsker Kristoffer i talentudvikling og top performance. Hans forskning har et særligt fokus på  hvad der kendetegner succesrige sportsmiljøer. Som Sportspsykologisk konsulent i Team Danmark har Kristoffer arbejdet med flere landshold (herunder sejlsport, triathlon og orienteringsløb) og støttet nogle af Danmarks dygtigste atleter og trænere under adskillige mesterskaber, blandt andre under OL i London og Rio.

Lidt om oplægget

Der er mange myter om, hvad der mentalt skal til for at præstere optimalt. Oplægget punkterer disse myter og præsenterer en langt mere ærlig og moderne tilgang til sportspsykologien. Inspirationen til denne nye måde at tænke sportspsykologi på kommer især fra at have stået skulder ved skulder med top-atleter i de afgørende øjeblikke inden deres livs vigtigste konkurrence. En stærk fornemmelse for sine værdier, en klar game plan, accept af de ubehagelige men også uundgåelige følelser i præstationsøjeblikket og en evne til at være i nuet – de er dele af opskriften på at præstere optimalt. Oplægget indeholder fortællinger fra top-atleter og konkrete ideer til dit eget arbejde.

Tíðindi
Lars Skotte Jensen
27/08/2019
Michael Myre
27/08/2019